top of page

HEIDI GRØTTE

Heidi er utdannet fra Norges Dansehøyskole i 2014 med en bachelor i dans med pedagogikk. Etter endt utdanning har hun jobbet med egne prosjekter hvor hun har produsert forestillingen ”Art” som har blitt vist ved Teaterhuset Avant Garden i 2016 i Trondheim og hos dansekunstfestivalen ”Tid for dans” i 2017 i Porsgrunn.


Heidi har også jobbet med The Urban Playground Team (UK) i parkour performance-forestillingen ”Where have u been”, medvirket i Kompani Trondheim´s forestilling ”Tråd, vært engasjert som danser i Korsvikaspillet, jobbet med Magnhild Fossum´s ”Let´s begin with our bodies” og hatt samarbeid med DansiT.  Høsten 2018 er hun engasjert av Panta Rei danseteater og viser en solo tilknyttet til forestillingen ”Det vi ikke ser” av Erik Kaiel. Heidi jobber også som dansepedagog i Kulturskolen i Trondheim og driver pensjonist-hip hop kompaniet ”Golden age”.

REBECKA LANGE

Rebecka har gått bachelorprogrammet i dans med integrert PPU ved Universitetet i Stavanger. Under høsten 2013 tok hun fordypning i moderne/tanztheater ved Fontys Hogeschool voor de kunsten i Tilburg, Nederland. Etter endt utdanning tok hun også sertifisering som Yogainstruktør i India. Nå jobber hun som dansekunstner, koreograf og pedagog i Trondheim.


I tillegg til å jobbe med Montage har hun tidligere blitt engasjert som danser av blant annet Kunsthall Trondheim, Korsvikaspillet, Trondheim Symfoniorkester og DansiT. Det forrige året jobbet hun med forestillingen “You look like you” av Yaniv Cohen og jobbet som prosjektassistent under “A song to..” av Mia Habib, vist under Bastardfestivalen 2017. Dette året har hun blant annet danset i forestillingen “TRÅD” av og med Kompani Trondheim, og er for tiden engasjert av Panta Rei Danseteater i forestillingen “Det vi ikke ser” som turnerer høsten 2018.

EMILIE THUN

Emilie Thun er utdannet fra Kunsthøgskolen i Oslo (BA moderne dans og samtidsdans 2011). Emilie har jobbet med ulike institusjoner og egne prosjekter og har etter endt utdanning jobbet med bl.a. Joona Halonen og Dansearena Nord, Bergen Nasjonale Opera, Teater Innlandet, Kunsthall Trondheim, Kompani Trondheim, Yaniv Cohen m.m.

Hun satte opp sin første egne forestilling “Lullabies for those who cannot sleep” i co-produksjon med DansiT 2013. I tillegg til å jobbe med Montage har Emilie en improvisasjonsbasert duett med perkusjonist Matilda Rolfsson og Best Seat Prod. sammen med skuespiller Lisa Thun. Emilie jobber også som myoreflexterapeut, idrettsmassør og yogainstruktør.

MARTHE ALEKSANDRA J. AAGESEN

Marthe har sin utdannelse fra Spin Off Forstudium(11-12) i Oslo og Balettakademien i Stockholm(13-16). Under tiden på Balettakademien utvekslet hun til Codarts i Rotterdam og hadde et praktikantopphold hos Norrdans. Hun fungerte også som medkoreograf i dansekolletivet “Erling Ero”, og danset i verk av bl.a. Mari Carrasco, Charlotta Öfverholm og Tine Aspaas.


Hun har etter sin utdannelse jobbet frilans som utøvende danser, og har i stor grad fokusert på egne prosjekter. Hun har blant annet jobbet med duetten “Albatross” vist i Oslo og Bollnäs og solostykket “Then” vist på Avant Garden i Trondheim. I 2018 er hun engasjert av Panta Rei Danseteater i forestillingen “Det vi ikke ser”, koreografert av Erik Kaiel.

bottom of page